Events

Het hele jaar door is er in Amsterdam en onze andere locaties veel te doen. Van Koningsdag tot de Gay Pride.
Wil je een sloep huren tijdens deze evenementen? Neem contact met ons op!

Koningsdag 2018

Koningsdag/nacht

26 & 27 april 2019

Wilt u Koningsdag op een speciale manier meemaken? Boek bij een arrangement naar keuze bij ons, trek je meest oranje outfit aan en geniet van een unieke dag op de grachten. Muziekje erbij? Of koude drankjes? Alles is mogelijk bij ons.

RESERVEREN
4/5 mei

Bevrijdingsdag

5 mei 2019

Waar beter om de vrijheid van ons land te vieren dan te midden van de historische grachten in onze mooie hoofdstad. Een unieke en onvergetelijke boottocht voor jong en oud. Beleef bevrijdingsdag eens vanaf een ander perspectief. Kom mee varen door de grachten!

RESERVEREN
Amsterdam Gaypride

Amsterdam Gaypride

27 juli t/m 4 augustus
Wil je je tijdens het legendarische en wereldwijd unieke Gaypride evenement tussen het feestgedruis voegen? Met ons ben je zeker van een topplek tussen de andere boten!

RESERVEREN
Grachtenfestival 2018

Grachtenfestival

8 t/m 10 augustus

Tijdens het Grachtenfestival kun je genieten van klassieke muziek en ook van aanstormend talent. Vanaf het water is dit evenement natuurlijk extra spectaculair. Benieuwd hoe het is om samen met vrienden of familie te varen tijdens dit evenement? Neem dan contact op.

RESERVEREN
Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

16 t/m 20 oktober

Tijdens de jubileumeditie van het internationaal bekende dancefestival wordt een recordaantal van 365.000 bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht. Het zicht vanaf het water is geweldig en het echte feest vindt plaats op de grachten!

RESERVEREN

Over Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Met onze luxe sloepen maakt u van uw verjaardag, bedrijfsuitje of activiteit altijd een succes. De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Wilt u meer weten over onze sloepen of wilt u een vaartocht op maat? Of wilt u een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Boat Experience is de specialist en we helpen u graag. Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com