Amsterdam Boat Experience

Sloep huren in Zaanda

Ontdek Zaandam en omgeving in een luxe en trendy sloep

Sloep huren Zaans schans

Wil je een sloep huren in Zaandam? Ontdek Zaandam en omgeving in een luxe en trendy sloep van Amsterdam Boat Experience! Onze volledig elektrische sloep de Zwaan biedt ruimte aan 10 tot maar liefst 70 personen! Een grotere sloep vind je in Nederland niet. De stijlvolle zwarte sloep is van alle luxe en gemakken voorzien: van heerlijke kussens tot een overdekt toilet. Perfect voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.

Sloep-Black-XXL

Route

Van de Zaanse Schans tot typisch Hollandse landschappen, de Zaanstreek is prachtig vanaf het water. Heb je zelf een vaarroute in gedachten? Wil je bepaalde plekken in Zaandam en omgeving graag zien? Of laat je je liever verrassen? Wij denken graag met je mee! Onze schipper kent de mooiste plekjes van Zaandam en vaart op basis van jouw wensen de mooiste route.

Toch liever een sloep huren in Amsterdam? Bekijk onze boten!

Een vaartocht is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Amsterdam Boat Experience kan alles voor je uit handen nemen en verzorgt catering aan boord. Wat dacht je van heerlijke tapas? Of een BBQ? Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of bekijk onze arrangementen.

Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee? Ook dat is geen probleem. Wij berekenen geen kurkgeld bij het huren van een boot in Zaandam.

Regengarantie

Huur je onze sloep in Zaandam en er is regen voorspeld? Bij regen kun je de sloep tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren.

Halve dag (10.00-14.00/ 14.30-18.30 uur)

Sloep €395,-*

Schipper €125,-*

Hele dag (10.00-18.30 uur)

Sloep €795,-*
Schipper €250,-*

Avond (19.00-23.00 uur)

Sloep €345,-*
Schipper €125,-*
Per extra uur
Sloep €75,-*
Schipper €25,-*

* prijzen zijn ex btw
** Tijdens feestdagen en/of events hanteren wij andere tarieven.

Direct reserveren

Liever telefonisch reserveren?
Dat kan via: 020 771 59 30

Over Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Met onze luxe sloepen maakt u van uw verjaardag, bedrijfsuitje of activiteit altijd een succes. De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Wilt u meer weten over onze sloepen of wilt u een vaartocht op maat? Of wilt u een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Boat Experience is de specialist en we helpen u graag. Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com