Sloep huren in Zaandam

Ontdek Zaandam en omgeving in een luxe en trendy sloep

Sloep huren Zaanse Schans

Wil je een sloep huren in Zaandam? Ontdek Zaandam en omgeving in een luxe en trendy sloep van Amsterdam Boat Experience! Onze volledig elektrische sloep de Zwaan biedt ruimte aan 10 tot maar liefst 70 personen! Een grotere sloep vind je in Nederland niet. De stijlvolle zwarte sloep is van alle luxe en gemakken voorzien: van heerlijke kussens tot een overdekt toilet. Perfect voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.

Route

Van de Zaanse Schans tot typisch Hollandse landschappen, de Zaanstreek is prachtig vanaf het water. Heb je zelf een vaarroute in gedachten? Wil je bepaalde plekken in Zaandam en omgeving graag zien? Of laat je je liever verrassen? Wij denken graag met je mee! Onze schipper kent de mooiste plekjes van Zaandam en vaart op basis van jouw wensen de mooiste route.

Toch liever een sloep huren in Amsterdam? Bekijk onze boten!

Een vaartocht is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Amsterdam Boat Experience kan alles voor je uit handen nemen en verzorgt catering aan boord. Wat dacht je van heerlijke tapas? Of een BBQ? Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of bekijk onze arrangementen.

Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee? Ook dat is geen probleem. Wij berekenen geen kurk geld bij het huren van een boot in Zaandam.

Regengarantie

Huur je onze sloep in Zaandam en er is regen voorspeld? Bij regen kun je de sloep tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren.

Opstappen

Opstappen kan op verschillende plekken in Loosdrecht en omgeving. Hier onder zijn enkele populaire opstap plekken weergegeven. Door op de plek te klikken krijg je meer informatie over het adres. Wij reken geen voor- en terugvaart kosten.

Vaarroutes

De Loosdrechtse Plassen zijn prachtig om doorheen te varen. Heb je zelf een vaarroute in gedachten? Of laat je je liever verrassen? Wij denken graag met je mee! Onze schipper kent de leukste plekjes en vaart op basis van jouw wensen de mooiste route. Ook als je ergens een tussenstap wilt maken, bijvoorbeeld op het Robinson Crusoë eiland, kun je dit aangeven bij de schipper.

Halve dag (10.00-14.00/ 14.30-18.30 uur)
Sloep €395,-*
Schipper €125,-*

Hele dag (10.00-18.30 uur)
Sloep €795,-*
Schipper €250,-*

Avond (19.00-23.00 uur)
Sloep €345,-*
Schipper €125,-*

Per extra uur
Sloep €75,-*
Schipper €25,-*

* prijzen zijn ex btw
** Tijdens feestdagen en/of events hanteren wij andere tarieven.

Reserveren

Bekijk ook eens deze sloepen

Sloep Vibe

Sloep de Vibe vaart in de Grachten

De sloep is ideaal voor bedrijfsfeesten, verjaardagen of vrijgezellenfeesten. Bij regen varen we met een overkapping.

Bekijk deze sloep

Sloep Vording, stoere elektrische boot

Sloep Vording, stoere elektrische boot

Deze sloep is een luxe en stoere, elektrische sloep die ruimte biedt aan maximaal 44 personen.

Bekijk deze sloep
Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 58 beoordelingen

Quick links

Amsterdam Boat Experience logo

Contact

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam
+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com

Volg ons