Amsterdam Boat Experience

Sloep Vording huren

Stoere sloep tot 44 personen

Prijs (eerste 2 uur) €395,-*
Prijs extra uur €150,-*
Opstapplek Amsterdam Centrum (gratis), buiten het centrum € 90,-* voorvaarkosten.
Vaart in Amsterdam
Minimale vaartijd 2 uur
Capaciteit 44 personen
Direct reserveren

* prijzen zijn ex btw

Liever telefonisch reserveren?
Dat kan via: 020 771 59 30

De sloep Vording huur je bij Amsterdam Boat Experience. Deze sloep is een luxe en stoere, elektrische sloep die ruimte biedt aan maximaal 44 personen. De sloep heeft een strak design en een eigentijdse uitstraling. De Vording maakt van elke verjaardag of borrel een feestje. Bij regen varen we met een speciale overkapping met transparante ramen om toch van het uitzicht te genieten. Uitgebreide catering verzorgen met plezier, van snacks tot 3 gangen met daarbij natuurlijk wat lekkers te drinken. Wil je echt een grachtenparty geven? Huur dan een silent disco DJ voor een superavond. Heb je vragen over de Sloep Vording of wil je de sloep reserveren? Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

Catering opties op de sloep Vording. Bij een rondvaart horen hapjes en drankjes. Wij nemen de catering graag voor je uit handen. Kijk op de cateringpagina voor een beknopt overzicht van de mogelijkheden. Bekijk hieronder onze menukaart. Andere wensen? Alles is mogelijk.

Aanvullende mogelijkheden

Overkapping Gratis
Bij slecht weer kunnen we de sloep Vording voorzien van een overkapping. Regen zal de feeststemming op de sloep Vording dus nooit verstoren.

Silent disco
Maak je vaartocht door Amsterdam extra feestelijk met een silent disco. Neem je eigen muziek mee of ga los op de nummers van onze eigen DJ.

Silent disco (eigen muziek): € 3,50 p.p.*
Silent disco (DJ met draaitafel): € 350,- per vaart*
Hostess (vaartijd + extra uur) € 27,50 per uur*

Drankarrangementen

Experience Drinks Basis € 6,50 p.p.p.u.*
Onbeperkt bier, wijn en fris.
Experience Drinks Medium € 8,50 p.p.p.u.*
Onbeperkt bier, wijn, prosecco en fris.
Experience Drinks Luxe € 11,50 p.p.p.u.*
Onbeperkt bier, wijn, prosecco, vodka, rum, whisky, gin en fris.

Bittergarnituur

Experience Garnituur Basic € 5,50 p.p.*
Kaas, leverworst, augurk, nootjes en ossenworst.
Experience Garnituur Warm € 6,50 p.p.*
Bitterballen, kaassoufflés, kipstukjes en frikandelletjes met 3 verschillende sauzen.
Experience Garnituur Luxe € 12,50 p.p.*
Wraps met zalmvulling, wraps met kip-pestovulling, fruitspiesjes en tomaatjes met mozzarella.
Experience Luxe Borrelplateau € 9,50 p.p.*
Biologische kazen, vers geïmporteerde olijven, de beste hummus van Amsterdam, worst van Brandt & Levie en luxe vleeswaren. Alle producten zijn afkomstig van lokale leveranciers. Een plateau wordt samengesteld voor minimaal 10 personen.

Lunch

Experience Bread Basic € 9,50 p.p.*
Diverse zachte bolletjes belegd met kipfilet, ham, kaas, tomaat, kruidenkaasen ossenworst.
Experience Bread Luxe € 14,50 p.p.*
Diverse zachte bolletjes en pistoletjes belegd met kipfilet, ham, kaas, tomaat, kruidenkaas, ossenworst en gerookte zalm.

BBQ

Experience Canal Burger € 14,50 p.p.*
2 overheerlijke biefburgers in een Italiaanse bol met sla, tomaat, ui, kaas en onze eigengemaakte Experience Canal burgersaus.
Experience Canal Saté € 15,50 p.p.*
4 stokjes malse kipfilet of varkenshaas, overgoten met onze Experience satésaus.Geserveerd met sla en vers gesneden stokbrood met kruidenboter.
Experience BBQ Basic € 24,50 p.p.*
Gekruide steak, saté van kip of varkenshaas en een biefburger.Geserveerd met salades, gesneden stokbrood en diverse sauzen.
Experience BBQ Luxe € 28,50 p.p.*
Gekruide steak, saté van kip of varkenshaas, lamsspies, shashlick en een biefburger.Geserveerd met salades, gesneden stokbrood en diverse sauzen.

Wil je genieten van de Amsterdamse grachten? Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam.

* prijzen zijn ex btw

DIRECT RESERVEREN

Heb je nog vragen over de Sloep Vording of over de rondvaart van Amsterdam Boat Experience? Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of via info@amsterdamboatexperience.com. Je kunt bij Amsterdam Boat Experience ook andere sloepen huren.

Over Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Met onze luxe sloepen maakt u van uw verjaardag, bedrijfsuitje of activiteit altijd een succes. De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Wilt u meer weten over onze sloepen of wilt u een vaartocht op maat? Of wilt u een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Boat Experience is de specialist en we helpen u graag. Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com