Amsterdam Boat Experience

Sloep huren in Loosdrecht

Ontdek Loosdrecht en de prachtige Loosdrechtse Plassen vanaf het water

Sloep huren Loosdrecht

Ontdek Loosdrecht en de prachtige Loosdrechtse Plassen vanaf het water door een luxe en trendy sloep te huren bij Amsterdam Boat Experience!

Onze elektrische boot, de Sloep de Zwaan, heeft een lengte van elf meter en biedt ruimte aan groepen van 10 tot 70 personen; ideaal voor een rondvaart bij een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.

Wil je direct een sloep huren in Loosdrecht? Neem dan contact op door te bellen naar 020 771 59 30 of reserveer een sloep via de reserveringsknop rechts.

Denk je wellicht toch meer te genieten van de Amsterdamse grachten? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam

Sloep-Black-XXL

Een luxe, grote sloep huren van 5 euro per persoon

Een sloep huren kan bij ons al vanaf 5 euro per persoon. Onze schipper laat je graag de mooiste plekjes van Loosdrecht, de Loosdrechtse Plassen en de omgeving zien.

Slecht weer garantie

Varen in de regen is geen pretje. Daarom kun je bij Amsterdam Boat Experience, als de weersvooruitzichten slecht zijn, de sloep tot 24 uur van te voren (kosteloos) annuleren. De regengarantie geldt voor het huren van onze sloep in Loosdrecht.

Sloep de Zwaan, van alle luxe voorzien

De stijlvolle zwarte elektrische sloep Sloep de Zwaan is van alle luxe en gemakken voorzien: van heerlijke kussens tot een overdekt toilet. De sloep heeft een lengte van elf meter en biedt voldoende ruimte voor grote groepen en speciale gelegenheden.

Rondvaart met 10 tot 70 personen

De sloep biedt ruimte aan 10 tot maar liefst 70 personen. Een grotere sloep is in Nederland niet te vinden! Door zijn grootte is de Sloep de Zwaan zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardagen, familiedagen en bedrijfsuitjes.

Watersportdorp Loosdrecht en de loosdrechtse plassen

Denk je aan Loosdrecht, dan denk je al snel aan de Loosdrechtse Plassen. Dit watersport- en natuurgebied leent zich uitstekend voor boottochten. Je kunt bijvoorbeeld varen richting de Vuntes, één van de Loosdrechtse Plassen en langs de eilanden Marcos Pos en Robinson Crusoë.

Catering

Een vaartocht is uiteraard niet compleet zonder hapjes en drankjes. Indien wenselijk, kan Amsterdam Boat Experince de gehele catering voor je uit handen nemen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit heerlijke tapas, saté of een BBQ. Heb je zelf specifieke wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee. Meer informatie over catering is te vinden op de pagina arrangementen.

Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee? Ook dat is geen probleem. Wij berekenen geen kurkgeld als er je een boot huurt in Loosdrecht.

Muziek

Varen met muziek of een DJ? Dat kan! Neem je eigen muziek mee of boek bij ons een DJ die de lekkerste plaatjes voor je draait. Ook kun je voor €3,50 p.p. een silent disco boeken.

Opstappen

Opstappen kan op verschillende plekken in Loosdrecht en omgeving. Hier onder zijn enkele populaire opstapplekken weergegeven. Door op de plek te klikken krijg je meer informatie over het adres. Wij reken geen voor- en terugvaart kosten.

Vaarroutes

De Loosdrechtse Plassen zijn prachtig om doorheen te varen. Heb je zelf een vaarroute in gedachten? Of laat je je liever verrassen? Wij denken graag met je mee! Onze schipper kent de leukste plekjes en vaart op basis van jouw wensen de mooiste route. Ook als je ergens een tussenstap wilt maken, bijvoorbeeld op het Robinson Crusoë eiland, kun je dit aangeven bij de schipper.

Halve dag (10.00-14.00/ 14.30-18.30 uur)

Sloep €395,-

Schipper €125,-

Hele dag (10.00-18.30 uur)

Sloep €795,-
Schipper €250,-

Avond (19.00-23.00 uur)

Sloep €345,-
Schipper €125,-
Per extra uur
Sloep €75,-
Schipper €25,-

*Prijzen zijn inclusief 6% BTW. Wij rekenen geen voor- en terugvaart kosten.
* Tijdens feestdagen en/of events hanteren wij andere tarieven.

Direct reserveren

Liever telefonisch reserveren?
Dat kan via: 020 771 59 30

Over Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Met onze luxe sloepen maakt u van uw verjaardag, bedrijfsuitje of activiteit altijd een succes. De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Wilt u meer weten over onze sloepen of wilt u een vaartocht op maat? Of wilt u een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Boat Experience is de specialist en we helpen u graag. Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com