Amsterdam Boat Experience

Sloep huren in Haarlem

Beleef Haarlem vanaf het water in een luxe en trendy sloep

Sloep huren Haarlem

Beleef Haarlem vanaf het water door een luxe en trendy sloep te huren bij Amsterdam Boat Experience! Verken zelf de historische stad of laat je verrassen door onze schipper die je tijdens een rondvaart de mooiste plekjes van Haarlem en omgeving kan laten zien.

Onze elektrische boot, de Sloep de Zwaan, biedt ruimte aan groepen van 10 tot maar liefst 70 personen; ideaal voor een rondvaart bij een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.

Direct een sloep huren in Haarlem? Bel ons op 020 771 59 30

Sloep-Black-XXL

Een luxe, grote sloep huren van 5 euro per persoon

Bij Amsterdam Boat Experience huur je al een boot vanaf 5 euro per persoon. De stijlvolle zwarte sloep Sloep de Zwaan is voorzien van alle luxe en gemakken: van heerlijke kussens tot een overdekt toilet.

Laat je rondvaren door onze professionele schipper. De Sloep de Zwaan heeft een lengte van 11 meter.

Rondvaart met 10 tot 70 personen

Onze volledig elektrische sloep de Zwaan biedt ruimte aan 10 tot maar liefst 70 personen! Een grotere sloep vind je in Nederland niet. De Sloep de Zwaan is door zijn grootte zeer geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.

Regengarantie

Wij begrijpen dat varen in de regen niet voor iedereen een pretje is. Daarom kun je bij ons, als de weersvooruitzichten slecht zijn, de sloep tot 24 uur van te voren (kosteloos) annuleren. Dit geldt alleen voor rondvaarten in Haarlem.

Historisch Haarlem

Aan de rivier het Spaarne ligt Haarlem, stad van Frans Hals, het Teylers Museum en de Sint-Bavokerk. De historische binnenstad wordt omringd door grachten en singels en leent zich dan ook uitstekend voor boottochten.

Geniet van de mooie grachten, vaar richting Spaarndam, de Mooie Nel en de Molenplas of meer af bij een van de aan het water gelegen horecagelegenheden. Beleef de schoonheid van de historische Noord-Hollandse hoofdstad vanaf het water!

Denk je wellicht toch meer te genieten van de Amsterdamse grachten? Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam

Catering

Een vaartocht is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Wij kunnen de gehele catering voor je uit handen nemen. Wat dacht je van heerlijke tapas, saté of een BBQ? Heb je zelf specifieke wensen? Laat het ons vooral weten! Wij denken graag met je mee. Meer over de catering vind je bij onze arrangementen.

Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee? Ook dat is geen probleem. Wij berekenen geen kurkgeld als je een boot huurt in Haarlem.

Muziek

Varen met muziek? Dat kan! Neem je eigen muziek mee of boek bij ons een DJ die de lekkerste plaatjes voor je draait. Ook kun je voor € 3,50 p.p.* een silent disco boeken.

Opstapplekken

Opstappen kan in overleg op elk gewenste plek. Hier onder zijn enkele populaire opstapplekken weergegeven. Door op de plek te klikken krijg je meer informatie over het adres. Wij reken geen voor- en terugvaart kosten in Haarlem.

Vaarroutes

Haarlem is prachtig vanaf het water. Heb je zelf een vaarroute in gedachten? Of laat je je liever verrassen? Wij denken graag met je mee! Onze schipper kent de leukste plekjes en vaart op basis van jouw wensen de mooiste route. Ook als je ergens een tussenstap wilt maken of wilt eindigen bij een bijzondere plek zoals het Teylers Museum, kun je dit aangeven bij de schipper.

Halve dag (10.00-14.00/ 14.30-18.30 uur) €395,-*
Schipper €125,-*
Opstapplek Kan in overleg op elk gewenste plek
Vaart in Haarlem
Minimale vaartijd 2 uur
Capaciteit 10 – 70 personen
Direct reserveren

* prijzen zijn ex btw

Liever telefonisch reserveren?
Dat kan via: 020 771 59 30

Over Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Met onze luxe sloepen maakt u van uw verjaardag, bedrijfsuitje of activiteit altijd een succes. De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Wilt u meer weten over onze sloepen of wilt u een vaartocht op maat? Of wilt u een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Boat Experience is de specialist en we helpen u graag. Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com