Amsterdam Boat Experience

Sloep huren Zaandam

Ontdek Zaandam en omgeving in een luxe en trendy sloep

SLOEP HUREN ZAANDAM

10 – 70 Pers.

VAART IN: ZAANDAM

Wil je een sloep huren in Zaandam? Ontdek Zaandam en omgeving in een luxe en trendy sloep van Amsterdam Boat Experience! Onze volledig elektrische sloep de Zwaan biedt ruimte aan 10 tot maar liefst 70 personen! Een grotere sloep vind je in Nederland niet. De stijlvolle zwarte sloep is van alle luxe en gemakken voorzien: van heerlijke kussens tot een overdekt toilet. Perfect voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.

Route

Van de Zaanse Schans tot typisch Hollandse landschappen, de Zaanstreek is prachtig vanaf het water. Heb je zelf een vaarroute in gedachten? Wil je bepaalde plekken in Zaandam en omgeving graag zien? Of laat je je liever verrassen? Wij denken graag met je mee! Onze schipper kent de mooiste plekjes van Zaandam en vaart op basis van jouw wensen de mooiste route.

Toch liever een sloep huren in Amsterdam? Bekijk onze boten!

Catering

Een vaartocht is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Amsterdam Boat Experience kan alles voor je uit handen nemen en verzorgt catering aan boord. Wat dacht je van heerlijke tapas? Of een BBQ? Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of bekijk onze arrangementen.

Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee? Ook dat is geen probleem. Wij berekenen geen kurkgeld bij het huren van een boot in Zaandam.

Regengarantie

Huur je onze sloep in Zaandam en er is regen voorspeld? Bij regen kun je de sloep tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren.

RESERVEER NU

Prijzen Sloep de Zwaan
Halve dag (10.00-14.00/ 14.30-18.30 uur)
Sloep395 euro
Schipper125 euro
Hele dag (10.00-18.30 uur)
Sloep795 euro
Schipper250 euro
Avond (19.00-23.00 uur)
Sloep345 euro
Schipper125 euro
Per extra uur
Sloep75 euro
Schipper25 euro

 

*Prijzen zijn inclusief 6% BTW.  Wij rekenen geen voor- en terugvaart kosten.

* Tijdens feestdagen en/of events hanteren wij andere tarieven.

THIS BOAT SAILS IN

Sloep huren Zaandam

OVER AMSTERDAM BOAT EXPERIENCE

Amsterdam Boat Experience is een rederij met haar thuishaven in Amsterdam. Met onze diverse sloepen, salonboten en rondvaartboten maken wij van iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Heeft u vragen of speciale wensen? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Een boot of sloep huren in Amsterdam doe je bij Amsterdam Boat Experience.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com