Sloep huren Loosdrecht2017-07-27T12:49:48+00:00
Amsterdam Boat Experience

Sloep huren Loosdrecht

Ontdek Loosdrecht en de prachtige Loosdrechtse Plassen vanaf het water

SLOEP HUREN LOOSDRECHT

10 – 70 Pers.

VAART IN: LOOSDRECHT

Ontdek Loosdrecht en de prachtige Loosdrechtse Plassen vanaf het water door een luxe en trendy sloep te huren bij Amsterdam Boat Experience!

Onze elektrische boot, de Sloep de Zwaan, heeft een lengte van elf meter en biedt ruimte aan groepen van 10 tot 70 personen; ideaal voor een rondvaart bij een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.

Wil je direct een sloep huren in Loosdrecht? Neem dan contact op door te bellen naar  020 771 59 30 of reserveer een boot via de onderstaande knop.

RESERVEER NU

EEN GROTE BOOT HUREN VANAF 5 EURO P.P.

Een boot huren kan bij ons al vanaf 5 euro per persoon. Onze schipper laat je graag de mooiste plekjes van Loosdrecht, de Loosdrechtse Plassen en de omgeving zien.

SLECHT WEER? REGENGARANTIE!

Varen in de regen is geen pretje. Daarom kun je bij Amsterdam Boat Experience, als de weersvooruitzichten slecht zijn, de sloep tot 24 uur van te voren (kosteloos) annuleren. De regengarantie geldt voor het huren van onze sloep in Loosdrecht.

DE BLACK XXL, VAN ALLE LUXE VOORZIEN

De stijlvolle zwarte elektrische sloep Sloep de Zwaan is van alle luxe en gemakken voorzien: van heerlijke kussens tot een overdekt toilet. De sloep heeft een lengte van elf meter en biedt voldoende ruimte voor grote groepen en speciale gelegenheden.

RONDVAART MET 10 TOT 70 PERSONEN

De sloep biedt ruimte aan 10 tot maar liefst 70 personen. Een grotere sloep is in Nederland niet te vinden! Door zijn grootte is de Sloep de Zwaan zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardagen, familiedagen en bedrijfsuitjes.

WATERSPORTDORP LOOSDRECHT EN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN

Denk je aan Loosdrecht, dan denk je al snel aan de Loosdrechtse Plassen. Dit watersport- en natuurgebied leent zich uitstekend voor boottochten. Je kunt bijvoorbeeld varen richting de Vuntes, één van de Loosdrechtse Plassen en langs de eilanden Marcos Pos en Robinson Crusoë.

Toch liever een sloep huren in Amsterdam? Check ons aanbod.

CATERING

Een vaartocht is uiteraard niet compleet zonder hapjes en drankjes. Indien wenselijk, kan Amsterdam Boat Experince de gehele catering voor je uit handen nemen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit heerlijke tapas, saté of een BBQ. Heb je zelf specifieke wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee. Meer informatie over catering is te vinden op de pagina  arrangementen.

Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee? Ook dat is geen probleem. Wij berekenen geen kurkgeld als er je een boot huurt in Loosdrecht.

MUZIEK

Varen met muziek of een DJ? Dat kan! Neem je eigen muziek mee of boek bij ons een DJ die de lekkerste plaatjes voor je draait. Ook kun je voor €3,50 p.p. een silent disco boeken.

OPSTAPPLEKKEN

Opstappen kan op verschillende plekken in Loosdrecht en omgeving. Hier onder zijn enkele populaire opstapplekken weergegeven. Door op de plek te klikken krijg je meer informatie over het adres. Wij reken geen voor- en terugvaart kosten.

VAARROUTES

De Loosdrechtse Plassen zijn prachtig om doorheen te varen. Heb je zelf een vaarroute in gedachten? Of laat je je liever verrassen? Wij denken graag met je mee! Onze schipper kent de leukste plekjes en vaart op basis van jouw wensen de mooiste route. Ook als je ergens een tussenstap wilt maken, bijvoorbeeld op het Robinson Crusoë eiland, kun je dit aangeven bij de schipper.

RESERVEER NU

Prijzen Sloep de Zwaan
Halve dag (10.00-14.00/ 14.30-18.30 uur)
Sloep395 euro
Schipper125 euro
Hele dag (10.00-18.30 uur)
Sloep795 euro
Schipper250 euro
Avond (19.00-23.00 uur)
Sloep345 euro
Schipper125 euro
Per extra uur
Sloep75 euro
Schipper25 euro

 

*Prijzen zijn inclusief 6% BTW.  Wij rekenen geen voor- en terugvaart kosten.

* Tijdens feestdagen en/of events hanteren wij andere tarieven.

Amsterdam Boat Experience

  • Luxe elektrische sloep
  • 10-70 personen
  • Regengarantie
  • Catering optioneel
  • DJ (+ silent disco) optioneel
  • Geen voor- of terugvaarkosten

OVER AMSTERDAM BOAT EXPERIENCE

Amsterdam Boat Experience is een rederij met haar thuishaven in Amsterdam. Met onze diverse sloepen, salonboten en rondvaartboten maken wij van iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Heeft u vragen of speciale wensen? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Een boot of sloep huren in Amsterdam doe je bij Amsterdam Boat Experience.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com