Sloep huren

Verken de prachtige grachten van onze hoofdstad

  • Vanaf 10 personen
  • Zelf route bepalen

  • Ervaren schippers

  • Luxe sloep huren

  • Catering mogelijk

Sloep huren

Verken de prachtige grachten van onze hoofdstad

  • Vanaf 10 personen
  • Zelf route bepalen

  • Ervaren schippers

  • Luxe sloep huren

  • Catering mogelijk

Sloep huren Amsterdam

Wil je een sloep huren om de prachtige grachten van Amsterdam mee te ontdekken? Of om met goed weer een dag te genieten op het water? Voor ieder moment hebben wij een geschikte sloep voor jou om te huren. Bij ABE hebben wij een uitgebreide keuze aan luxe sloepen in eigen beheer.

Bekijk vanaf het water de vele bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Of geniet met vrienden en familie van een toch in één van onze sloepen. Onze schippers kunnen je alles vertellen over de Amsterdamse grachtengordel. Zij kennen het van binnen en buiten. Wil je graag iets zien of iets doen? Laat het onze schippers weten en zij varen een route die helemaal bij jullie interesses past.

Een sloep huren kan bij ons al vanaf €395.

Sloep Nomag

Sloep Vording

Sloep Apsara

Sloep The Green Marine

Sloep Jan van der Heijden

Sloep Dutchman

Sloep Lucky Strike

Sloep Nassau

Sloep Amelia Zahra

Vaarroutes voor sloepen

Wist je dat Amsterdam meer grachten heeft dan Venetië? En ook meer bruggen dan Parijs? Uit de laatste telling bleek dat Amsterdam meer dan 1.200 bruggen telt. Bijna onmogelijk om in één dag te zien. Probeer wel om langs de oudste en de bijzonderste brug te varen, De Torensluis en de Pythonbrug. Kleine tip: Vanaf de hoek bij de Herengracht en de Reguliersgracht kan je 15 bruggen tegelijkertijd te zien.

Sloep huren met ervaren schipper

Onze schippers weten alle ins en outs van onze verschillende type sloepen. Zij vertellen je hier graag meer over. Ook kunnen zij je alles vertellen over Amsterdam. Onze schippers zijn bekend met alles wat zich binnen en buiten de grachtengordel bevindt. Verzoekjes voor vaarroutes zijn altijd welkom! Wil je een sloep huren in Amsterdam? Laat je verrassen! Onze schippers hebben altijd een route klaar die bij jouw interesses past.

Sloepen met overkapping

Wil je een sloep huren, maar twijfel je over het onvoorspelbare Nederlandse weer? Iedereen wilt natuurlijk liever een dag met lekkere temperaturen.

Wij begrijpen dat varen in de regen niet een pretje is. Daarom zijn wij voorbereid op elk type weer. Is het net voor vertrek gaan regenen of is het weer plotseling omgeslagen? Geen probleem! Met onze overkapping blijf je altijd droog.

Opstapplekken in Amsterdam

Wij hebben verschillende plekken in Amsterdam waar je aan boord kan gaan van je sloep. Er zijn een aantal locaties waar wij dagelijks van vertrekken, zoals het Anne Frank Huis aan de Prinsengracht. Is dit net iets te ver of vertrek je liever van een andere plek binnen het centrum? Laat het ons weten. Voor opstappen buiten het centrum rekenen we 90 euro voorvaarkosten.

Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 58 beoordelingen
Amsterdam Boat Experience logo

Contact

Amsterdam Boat Experience
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam
+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com

Volg ons