Salonboot2017-04-24T09:31:40+00:00
Amsterdam Boat Experience

Een salonboot huren

Salonboten zijn geschikt voor ieder feest op het water

HUUR DE IDEALE BOOT

SALONBOTEN

De salonboot dankt zijn klassieke uitstraling aan de houten details. Een salonboot heeft doorgaans iets minder zitplaatsen dan een rondvaartboot, maar beschikt over een hogere overdekking. In een salonboot heb je daarom meer ruimte.

Kenmerken van salonboten

Op onze salonboten zijn verschillende cateringmogelijkheden aanwezig. Je kunt op de salonboten bijvoorbeeld genieten van complete diners en uitgebreide buffetten. Onze salonboten hebben – afhankelijk van de grootte – een capaciteit van maximaal 50 personen. Bekijk hieronder de salonboten van Amsterdam Boat Experience.

Vaar je toch liever in een andere boot door de smalle Amsterdamse wateren? Bekijk ons volledige aanbod te huren boten in Amsterdam.

OVER AMSTERDAM BOAT EXPERIENCE

Amsterdam Boat Experience is een rederij met haar thuishaven in Amsterdam. Met onze diverse sloepen, salonboten en rondvaartboten maken wij van iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Heeft u vragen of speciale wensen? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Een boot of sloep huren in Amsterdam doe je bij Amsterdam Boat Experience.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com