Amsterdam Boat Experience

Een rondvaartboot huren

Ontdek je alle bekende toeristische attracties van Amsterdam

HUUR DE IDEALE BOOT

RONDVAARTBOTEN

Met een rondvaartboot ontdek je alle bekende toeristische attracties van Amsterdam op een unieke manier. Bovendien bieden wij rondvaarten in HaarlemZaandam en Loosdrecht.

Informatie over rondvaartboten

Een rondvaartboot is in de meeste gevallen overdekt. Zo kun je altijd een plezierige tocht maken in de stad van jouw keuze. De rondvaartboot is bij uitstek geschikt voor grotere groepen die iets te vieren hebben, zoals een huwelijk of verjaardag. Vaar je toch liever in een andere boot? Bekijk ons volledige aanbod boten.

Uitgebreide cateringmogelijkheden tijdens de rondvaart

Het voordeel van een rondvaartboot is dat er uitgebreide cateringmogelijkheden zijn. Er kan zelfs genoten worden van een diner of buffet aan boord door de Amsterdamse grachten. Bekijk hier het volledige catering overzicht.

OVER AMSTERDAM BOAT EXPERIENCE

Amsterdam Boat Experience is een rederij met haar thuishaven in Amsterdam. Met onze diverse sloepen, salonboten en rondvaartboten maken wij van iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Heeft u vragen of speciale wensen? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Een boot of sloep huren in Amsterdam doe je bij Amsterdam Boat Experience.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com