Amsterdam Boat Experience

Rondvaartboot huren in Amsterdam

Amsterdam Boat Experience

Ontdek je alle bekende toeristische attracties van Amsterdam

Rondvaartboot huren Amsterdam

Met een rondvaartboot ontdek je alle bekende toeristische attracties van Amsterdam op een unieke manier.

Informatie over rondvaartboten

Een rondvaartboot is in de meeste gevallen overdekt. Zo kun je altijd een plezierige tocht maken in de stad van jouw keuze. De rondvaartboot is bij uitstek geschikt voor grotere groepen die iets te vieren hebben, zoals een huwelijk of verjaardag. Vaar je toch liever in een andere boot? Bekijk dan ons volledige aanbod boten.

Uitgebreide cateringmogelijkheden tijdens de rondvaart

Het voordeel van een rondvaartboot is dat er uitgebreide catering mogelijkheden zijn. Er kan zelfs genoten worden van een diner of buffet aan boord door de Amsterdamse grachten. Bekijk hier het volledige catering overzicht.

Rondvaartboot Steats I

Rondvaartboot Staets

Rondvaartboot geschikt voor groepen tot 70 personen. De moderne rondvaartboot Staets is van alle gemakken voorzien. De boten hebben een strak design interieur met LED-verlichting. Het strakke uiterlijk van de Staets boten maakt elke rondvaart tot een unieke beleving.

  • Inclusief schipper
  • LED-verlichting binnen
  • Met traditionele biertap
  • Verwarming mogelijk
  • Zeer modern uitgeruste rondvaart boot. Vaarroute naar keuze.

Vanaf € 620,00 (ex. btw) voor 2 uur varen

Meer weten
Direct reserveren

Over Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Met onze luxe sloepen maakt u van uw verjaardag, bedrijfsuitje of activiteit altijd een succes. De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Wilt u meer weten over onze sloepen of wilt u een vaartocht op maat? Of wilt u een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Boat Experience is de specialist en we helpen u graag. Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com