Amsterdam Boat Experience

Sloep Nomag huren

Luxe sloep voor een schitterende rondvaart door Amsterdam

  • Sloep nomag party
Prijs (eerste 2 uur) €395,-*
Opstapplek Amsterdam Centrum (gratis), buiten het centrum € 90,- voorvaarkosten.
Vaart in Amsterdam
Minimale vaartijd 2 uur
Capaciteit 10 – 52 personen
Direct reserveren

* Prijzen zijn ex btw

Liever telefonisch reserveren?
Dat kan via: 020 771 59 30

De sloep Nomag van Amsterdam Boat Experience is een luxe elektrische sloep die ruimte biedt aan maximaal 52 personen. De sloep is ideaal voor bedrijfsfeesten, verjaardagen of vrijgezellenfeesten. Bij regen varen we met een overkapping. We maken de rondvaart desgewenst extra speciaal met uitgebreide catering of een silent disco. Heb je vragen over de Nomag en wil je de sloep huren? Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

Catering op de sloep de Nomag Bij een rondvaart horen hapjes en drankjes. Wij nemen de catering graag voor je uit handen. Kijk op de cateringpagina voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.Bekijk hieronder onze volledige menukaart.

Wil je genieten van de Amsterdamse grachten? Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam.

DIRECT RESERVEREN

Heb je nog vragen over de Sloep de Nomag of over de rondvaart van Amsterdam Boat Experience? Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of via info@amsterdamboatexperience.com. Je kunt bij Amsterdam Boat Experience ook andere sloepen huren.

Over Amsterdam Boat ExperienceAmsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Met onze luxe sloepen maakt u van uw verjaardag, bedrijfsuitje of activiteit altijd een succes. De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Wilt u meer weten over onze sloepen of wilt u een vaartocht op maat? Of wilt u een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Boat Experience is de specialist en we helpen u graag. Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

CONTACTAmsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com

Aanvullende mogelijkheden

Overkapping Gratis
Bij slecht weer kunnen we de sloep Nomag voorzien van een overkapping. Regen zal de feeststemming op de Nomag dus nooit verstoren.

Silent disco
Maak je vaartocht door Amsterdam extra feestelijk met een silent disco. Neem je eigen muziek mee of ga los op de nummers van onze eigen DJ.

Silent disco (eigen muziek): € 3,50 p.p.*
Silent disco (DJ met draaitafel): € 350,- per vaart
Hostess (vaartijd + extra uur) € 27,50 per uur