Amsterdam Boat Experience

Sloep Amelie Zahra huren

Luxe elektrische sloep voor maximaal 60 personen

Sloep Amelie Zahra
Prijs (eerste 2 uur) €420,-*
Opstapplek Gratis in Amsterdam Centrum, bij andere opstapplekken rekenen we € 90,- voorvaarkosten per uur.
Vaart in Amsterdam
Minimale vaartijd 2 uur
Capaciteit Maximaal 60 personen
Direct reserveren

* Prijzen zijn ex btw

Liever telefonisch reserveren?
Dat kan via: 020 771 59 30

Aanvullende mogelijkheden

Hostess (vaartijd + extra uur) € 27,50 per uur*
Een hostess verzorgt de bediening en vertelt je alles over de interessante hotspots tijdens de rondvaart.

Catering op sloep de Amelie Zahra

Bij een rondvaart horen hapjes en drankjes. Wij nemen de catering graag voor je uit handen. Kijk op de catering pagina voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Vaar geruisloos door de Amsterdamse grachten met deze volledig elektrische sloep. De Amelie Zahra is ideaal voor een verjaardag, bedrijfsborrel of een leuke vaartocht met vrienden en familie. De sloep is van alle gemakken voorzien en beschikt over een toilet en een muziekinstallatie. De Amelie Zahra is ideaal om op zonnige dagen Amsterdam via het water te verkennen. Vragen over de sloep of wil je de sloep huren? Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

DIRECT RESERVEREN

Heb je nog vragen over de Amelie Zahra of over de rondvaart van Amsterdam Boat Experience? Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of via info@amsterdamboatexperience.com. Je kunt bij Amsterdam Boat Experience ook andere sloepen huren.

Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Met onze luxe sloepen maakt u van uw verjaardag, bedrijfsuitje of activiteit altijd een succes. De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Wilt u meer weten over onze sloepen of wilt u een vaartocht op maat? Of wilt u een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Boat Experience is de specialist en we helpen u graag. Neem dan contact met ons op via 020 771 59 30 of info@amsterdamboatexperience.com.

CONTACTAmsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com