Amsterdam Boat Experience

Hostess / Host Amsterdam Light Festival 2018/2019

Waar ga je werken?

Wij verhuren luxe sloepen, salonboten, partyboten en rondvaartboten om Amsterdam vanaf het water te beleven. Een sloep huren geeft je de mogelijkheid om met vrienden, familie of collega’s ongestoord te kunnen praten en te genieten van de Amsterdamse grachten.
Wij zijn official partner van Amsterdam Light festival 2018/2019 een super evenement waar werken echt iedere avond als een feestje voelt!

Wat ga je doen?

Jij gaat er samen met de schipper voor zorgen dat de gasten aan, op en van boord komen met een fantastische ervaring in de pocket:

 • Voor de tocht begint zorg je ervoor dat de boot er in top shape uitziet
 • Je helpt de gasten vriendelijk aan boord en wijst ze een goede plek toe, geeft ze een dekentje
 • Als de tocht begint serveer je drankjes uit en jij weet met een glimlach iedereen ervan te overtuigen dat die extra glühwein toch best lekker is
 • Je beheerst de verhalen over de kunstwerken en helpt de schipper daar waar nodig met het vertellen van het verhaal
  Aan het eind van de tocht laat je iedereen weer vriendelijk van boord en zorg je ervoor dat de boot weer helemaal top shape is voor de volgende tour

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent representatief, gastvrij en proactief
 • Je ben minimaal drie avonden per week (16:45-23:45) voornamelijk in de kerstvakantie/ feestdagen voor de periode van 29 november t/m 21 Januari
 • Je hebt affiniteit met- of al gewerkt in de horeca
 • Je bent flexibel en collegiaal
 • Je spreekt Nederlands en beheersing van de Engelse taal is een dikke pre

Wat kun je van ons verwachten?

Duidelijke communicatie in een super team van schippers, hostessen en hosts. Er wordt hard gewerkt en ook veel gelachen. Je komt te werken bij een gerenommeerde rederij en zal een gratis training krijgen voor dat je gaat starten met je werkzaamheden.

Dienstverband

Is flexibel en in overleg (afhankelijk van je beschikbaarheid). Het salaris is marktconform. Ook zzp-ers kunnen reageren op deze vacature. Na de winter gaan wij ook gewoon weer door, misschien bevalt het van beide kanten zo goed dat je ook na de winter een super leuke (bij)baan hebt?!

Spreekt deze uitdaging je aan en heb je er net zoveel zin in gekregen als wij?
Stuur dan een korte motivatie en je cv naar info@amsterdamboatexperience.com. Na het lezen van de reacties plannen we op de korte termijn een aantal kennismakingsgesprekken in. En dan zeggen we hopelijk: Welkom bij ons Team!

We zijn op zoek naar mensen op korte termijn, dus ga je voor de kortste klap ? Bel dan even naar Martine Bruins op 06 – 41 148 105. Dan kunnen we direct telefonisch bespreken wat de mogelijkheden zijn en een afspraak inplannen.

Vording Sloep