Silent disco in Amsterdam

10 – 52 Pers.

Vaart in: AMSTERDAM

Huur een sloep met een Silent Disco bij Amsterdam Boat Experience. Tijdens de Silent Disco Boat Party in Amsterdam beleef je onze hoofdstad op een heel andere manier. Je vaart al feestend door de mooie grachten van Amsterdam, onder het genot van een hapje, een drankje én natuurlijk de muziek. Amsterdam Boat Experience maakt het mogelijk om een groot feest te vieren op de schitterende, luxe Nomag boot. Onze DJ draait intussen de leukste plaatjes, die jullie beluisteren via draadloze koptelefoons.

 • Draadloze koptelefoons
 • Volledige catering mogelijk
 • Ruimte voor 52 personen
 • Professionele DJ en apparatuur

Wil je direct een Silent Disco op een sloep in Amsterdam boeken of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op door te bellen naar 020 771 59 30 of reserveer een sloep via de onderstaande knop. Geef in het laatste geval in het opmerkingenveld aan dat het om een Silent Disco Boat Party gaat.

RESERVEER DIRECT EEN BOOT

Vaarroute
Met de vaarroute maak je op een unieke manier kennis met Amsterdam. Vaar door de befaamde 17de eeuwse grachten langs de speciale tentoonstellingen. De nieuwste lichtinnovaties verlichten het historisch erfgoed van de stad op een geheel nieuwe wijze. Vaar mee over de Amstel het Oosterdok en de Herengracht en ervaar Amsterdam als nooit tevoren.

Silent Disco

Silent disco Amsterdam op een luxe sloep

Een Silent Disco is een intieme disco waarbij omstanders geen last hebben van geluidsoverlast. Bij de Silent Disco beschikt iedere deelnemer over een draadloze hoofdtelefoon. Iedereen luistert dus ‘in stilte’ naar de leukste plaatjes die gedraaid worden door een live DJ. Dit zorgt voor een hilarische en onvergetelijke feestervaring.

Rondvaart met DJ

Het is in de grachten van Amsterdam verboden om op open water versterkte muziek te draaien. Op open bemande en onbemande boten is het hierdoor niet toegestaan muziek af te spelen via speakersystemen. Amsterdam Boat Experience biedt op het water als enige een alternatief om alsnog op het water te kunnen feesten, in de vorm van een Silent Disco. Het is dus een unieke mogelijkheid om te genieten van een muziek op open water. Wij beschikken over echte DJ’s die de beste hits voor je draaien. Daarnaast is het mogelijk om een MC in te huren om de sfeer nog beter te maken! De ‘Master of Ceremony’ is te horen op ieder kanaal van de draadloze koptelefoons. De MC probeert met opbeurende teksten tussen de muziek door de sfeer te bevorderen.

De vaarroute tijdens de silent disco

Onze Nomag boot biedt ontzettend veel mogelijkheden voor het ideale uitje. De schipper – die bij het arrangement inbegrepen zit – neemt je mee naar de mooiste plekjes in onze hoofdstad. De luxe sloep leidt je onder andere langs de Amsterdamse hoogtepunten zoals het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis en het Red Light District. Heb je zelf suggesties waar je langs wilt varen? Wij denken graag met je mee!

Ruimte voor 10 – 52 personen

De sloep biedt ruimte voor maar liefst 10 tot 52 personen. Je kunt dus genieten van een Silent Disco met jouw complete vriendengroep of juist met de hele familie. Een Silent Disco wordt ook steeds populairder als bedrijfsuitje.

Sfeer video van een silent disco op onze Nomag sloep

Niet tijdsgebonden

Het reserveren van een Silent Disco Boat Party is niet tijdsgebonden. Dit betekent dat je ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds kunt genieten van een Silent Disco door de Amsterdamse Grachten. Daarnaast is er geen maximum tijd verbonden aan de vaart; jullie mogen zo lang feesten als jullie willen.

Catering op de boot

Tijdens de Silent Disco Boat Party kunnen wij de volledige catering voor je uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een complete barbecue of aan kleine snacks in de vorm van bittergarnituur. Amsterdam Boat Experience denkt graag met je mee over de mogelijkheden omtrent de catering op de boot. De catering is van tevoren te regelen via de website of door ons te bellen. Een volledig overzicht van de cateringmogelijkheden vind je op deze pagina.

Prijzen van de Silent Disco boot party

Sloep Nomag – minimale vaartijd is 2 uur
Prijs eerste 2 uur 395 euro
Prijs per extra uur 145 euro
Huur koptelefoon 3,50 euro
Silent Disco DJ incl. draaitafels 350 euro

*Prijzen zijn inclusief schipper. Exclusief 0,65 euro vermakelijkhedenretributie per persoon en 9% btw. Wij rekenen geen voor- en terugvaart kosten (binnen het centrum).

* Tijdens feestdagen en/of events hanteren wij andere tarieven.

Silent Disco boot party

 • Luxe elektrische sloep
 • Altijd inclusief schipper
 • 10-52 personen
 • Catering optioneel
 • MC mogelijk
 • Niet tijdsgeboden
 • Geen voor- of terugvaarkosten in centrum Amsterdam

Boek direct een Silent Disco op een luxe sloep in Amsterdam. Neem contact op door te bellen naar 020 771 59 30 of reserveer een sloep via onderstaande knop.

RESERVEER NU

Wil je liever een boot huren in Amsterdam zonder Silent Disco? Bekijk dan deze pagina voor andere mogelijkheden om een boot te huren in Amsterdam.

Over Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience is een rederij met haar thuishaven in Amsterdam. Met onze diverse sloepen, salonboten en rondvaartboten maken wij van iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Heeft u vragen of speciale wensen? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Een boot of sloep huren in Amsterdam doe je bij Amsterdam Boat Experience.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com