Amsterdam Boat Experience

Botenverhuur

Amsterdam Boat Experience

Verken de grachten en maak kennis met onze hoofdstad met onze botenverhuur.

Botenverhuur

Bij Amsterdam Boat Experience kan je verschillende soorten boten huren, zoals bijvoorbeeld een salonboot of rondvaartboot. Houd jij wel van een feestje? Regel bij onze botenverhuur een geschikte partyboot!

Vanaf het water zijn de Amsterdamse grachten nog mooier. Met een boot de Amsterdamse grachten verkennen is een bucketlist item van velen. Wil je graag een boot huren? Reserveer dan direct!

Sloep Nomag in een gracht van Amsterdam

Sloepen

Een sloep huren is de ideale manier om de prachtige Amsterdamse grachten te ontdekken. Of je nu de vele bezienswaardigheden van Amsterdam vanaf het water wilt bekijken of gewoon wilt genieten van het boottochtje, de keuze is aan jou.

Meer weten

Rondvaartboten

Rondvaartboten zijn ideaal om de bekendste bezienswaardigheden van Amsterdam vanaf het water te bewonderen. Naast rondvaarten door Amsterdam bieden wij ook rondvaarten aan door Haarlem, Zaandam en Loosdrecht. Doordat onze rondvaartboten meestal overdekt zijn, hoef je je geen zorgen te maken als het weer plotseling omslaat. Bovendien zijn de cateringmogelijkheden uitgebreid. Boek bijvoorbeeld een drankarrangement, lunch, diner of buffet bij.

Meer weten
Salonboot Old Queen

Salonboten

Salonboten hebben een prachtige klassieke uitstraling door de houten details. Herbeleef de Amsterdamse historie in deze authentieke boot. Door de hogere overdekking heb je meer ruimte in een salonboot. Ook bij salonboten is het mogelijk om catering bij te boeken. Wij hebben verschillende salonboten te huur. Bekijk de mogelijkheden.

Meer weten

Partyboten

Zin in een feestje? Op onze partyboten is het altijd feest. Natuurlijk kan je hier een drankarrangement bijboeken. De silent disco wint de laatste jaren aan populariteit. Niet zo gek, het levert een hoop grappige beelden op. Op de boot is dit nog leuker. Wij bieden ook silent disco arrangementen aan, compleet met dj en professionele apparatuur. Natuurlijk zijn onze partyboten ook te huur tijdens events.

Meer weten
Gay Pride Amsterdam

Events

Ook tijdens de vele events in Amsterdam kun je bij ons een boot huren. Denk bijvoorbeeld aan het Amsterdam Light Festival, SAIL Amsterdam of de Gay Pride. Bekijk onze events pagina om een overzicht van de komende events te zien. Tijdens events hebben wij speciale vaarroutes samengesteld die je langs de belangrijkste locaties varen. Natuurlijk mag je ook altijd je eigen route voorstellen.

Events in Amsterdam

Historische bezienswaardigheden

Vanaf het water zijn de Amsterdamse grachten nog mooier. Met een boot de Amsterdamse grachten verkennen is een bucketlist item van velen.

Bij Amsterdam Boat Experience kan je verschillende soorten boten huren, zoals bijvoorbeeld een salonboot, rondvaartboot of sloep.

Houd jij wel van een feestje? De sloepen zijn zeer geschikt als partyboot!

Over Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience is een rederij met haar thuishaven in Amsterdam. Met onze diverse sloepen, salonboten en rondvaartboten maken wij van iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Heeft u vragen of speciale wensen? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Maak snel gebruik van ons botenverhuur in Amsterdam bij Amsterdam Boat Experience.

CONTACT

Amsterdam Boat Experience B.V.
Nieuwe Spiegelstraat 70-1
1017 DH Amsterdam

+31 (0)20 771 59 30
info@amsterdamboatexperience.com